Nieuwe dienst: MijnUploadService

MijnUploadService

In 2015 is het wetsvoorstel ‘elektronisch deponeren jaarrekening’ aangenomen door de tweede kamer. Dit betekent dat er nu echt een eind gaat komen aan het papieren tijdperk. Om de SBR rapportages zo efficiënt mogelijk en digitaal aan te kunnen leveren aan de KvK en de banken, bieden wij u de MijnUploadService.

Functionaliteit

Binnen MijnUploadService is de volgende functionaliteit beschikbaar:

Vanuit CaseWare of andere rapportagetools kunnen KvK Publicatiestukken en SBR Kredietrapportage opgesteld worden en doorgezet (in PDF en XBRL) worden naar MijnUploadService en wordt door de service direct doorgestuurd naar de Digipoort (KvK)  of BIV (Banken). De Upload Service wordt dan puur ingezet als “transportmechanisme”.

Binnen MijnUploadService is voor medewerkers management informatie beschikbaar met statusinformatie over de aanlevering van de KvK Publicatiestukken of de Kredietrapportages. Op deze wijze kan uiterst efficiënt het aanlever proces worden afgehandeld en houdt u grip op de processen.
Vanuit MijnUploadService kan later ook altijd worden overgestapt naar MijnAccorderingService of de volledige functionaliteit van MijnAccountantsPortal.

MijnUploadService is eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Dit alles voor een vast bedrag per jaar van € 350,00, ongeacht het aantal berichten wat verstuurd wordt.

Wilt u meer informatie over deze dienst? Neem dan contact met ons op.

Factsheet MUSPortals

MijnAccountantsPortal

Met MijnAccountantsPortal kunt u vrijwel alle activiteiten in de richting van uw klant regelen. U onderhoudt eenvoudig en efficient klantcontacten rondom alle relevante financiele data en stukken. U wisselt informatie uit en houdt gegevens up to date. U stelt uw dossierinformatie beschikbaar en u geeft uw klant toegang tot zijn financiele ...

Lees verder

MijnAccorderingsService

Als u er nog niet aan toe bent om alle communicatie met uw klanten vergaand te digitaliseren, kunt u wel alvast een goede start maken. Met de eenvoudige service van MijnAccorderingsService kunt u financiele documenten voor akkoord aanbieden aan uw klanten. Ook regelt u met MijnAccorderingsService eenvoudig de aangifte van KvK Publicatiestukken bij ...

Lees verder