MijnUploadService

SBR rapportages digitaal aanleveren aan KvK en banken

In 2015 is het wetsvoorstel “elektronisch deponeren jaarrekening” aangenomen door de tweede kamer. Dit betekent dat er nu echt een eind gaat komen aan het papieren tijdperk. Om de SBR rapportages zo efficiënt mogelijk en digitaal aan te kunnen leveren aan de KvK en de banken, bieden wij u de MijnUploadService.

MijnUploadService is eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Dit alles voor een vast bedrag per jaar van € 350, ongeacht het aantal berichten wat verstuurd wordt. 
Vanuit MijnUploadService kan later ook altijd worden overgestapt naar MijnAccorderingService of de volledige functionaliteit van MijnAccountantsPortal.

MijnUploadService biedt de volgende functionaliteiten:

Publicatiestukken

Met behulp van de software CaseWare Financials SBR, of andere rapportagetools, kunt u publicatiestukken opstellen voor de Kamer van Koophandel. Tevens wordt de klant ook automatisch aangemaakt . Deze documenten biedt u met MijnUploadService eenvoudig digitaal aan de vragende instanties:Met enkele muisklikken zet u het betreffende document om in een XBRL-bestand. Deze XBRL-versie wordt automatisch verstuurd naar de digitale ontvangstpoort van de Kamer van Koophandel (Digipoort). U ontvangt hier van een bevestiging. Simpeler kunnen we het niet maken!

Kredietrapportages

Met CaseWare Financials SBR of andere rapportagetools, kunt u kredietrapportages opstellen die kunnen worden aangeleverd bij de banken. De software van bijvoorbeeld CaseWare zet deze om in zowel een leesbaar PDF-bestand als in een XBRL-bestand. Het XBRL-document wordt daarna automatisch verstuurd naar BIV, de digitale ontvangstpoort van de banken. U ontvangt direct een bevestiging.  

DemonstratievideoWilt u meer informatie over MijnUploadService?

Vul dan onderstaand contactformulier in

Voornaam:    
Achternaam: *    
Bedrijfsnaam:    
E-mailadres: *    
Telefoonnummer:    
Opmerkingen:    
Nieuws