MAP, MAS of MUS: Aan u de keus

U kunt kiezen hoe uitgebreid uw portalfaciliteiten moeten zijn.

Uitgebreid?
Streeft u ernaar al uw klantcommunicatie zoveel mogelijk op één plek te concentreren en wilt u veel rendement uit uw portal halen, dan is Mijn AccountantsPortal (MAP) voor u waarschijnlijk de beste oplossing. U biedt uw klant dan een uitgebreid totaalpakket aan faciliteiten en toegang.

Beperkt?
Vindt u het prettiger om naast de portal andere media te blijven inzetten, dan spreekt de wat beperktere opzet van MijnAccorderingsService (MAS) u wellicht meer aan. U beschikt dan niet over het totaalpakket, maar u gebruikt de portal hoofdzakelijk om documenten te laten accorderen.

Basic?
Heeft u slechts behoefte aan een effectief middel om digitaal SBR rapportages aan te leveren aan KvK en banken? Dan is MijnUploadService de juiste keuze. 

Of geleidelijk laten groeien?
U kunt er ook voor kiezen om de portalfaciliteiten geleidelijk in te voeren. In dat geval zou u kunnen starten met MijnUploadService (MUS). Bevalt dit goed, dan kun u op termijn de faciliteiten uitbreiden door over te stappen op MijnAccoderingsService (MAS) of direct naar MijnAccountantsPortal (MAP). Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Demonstratievideo MijnAccountantsPortal

Demonstratievideo MijnAccorderingService

Demonstratievideo MijnUploadService

Nieuws