Accountancy Expo

Acuity - MijnAccountantsPortal is aanwezig op Accountancy Expo

Op 23 juni vindt in de Rijtuigenloods te Amersfoort de tweede editie van de Accountancy Expo plaats, hét ICT innovatie event voor accountants en andere financieel intermediairs. Inmiddels is het programma aangekondigd en is bekend dat ruim 50 exposanten vertegenwoordigd zullen zijn. Naast de vele interessante exposanten en sprekers heeft de Expo meer leuke dingen te bieden.

Wij zijn op 23 juni als één van de ruim 50 innovatieve ICT exposanten aanwezig op de Accountancy Expo met nummer 46 op de beursvloer.

Vanaf half 12 is er een inloop met lunch waarna om 12 uur wordt het programma afgetrapt door Fou-Khan Tsang die stil zal staan bij de ICT uitdagingen die voor ons liggen. Hierna zal Yuri van Geest het hebben over de convergentie van opkomende technologieën en de fundamentele veranderingen die dit met zich meebrengt, ook wel singularity genoemd. Vanaf half 2 zal er een BNR Nieuwsradio live-uitzending plaatsvinden vanaf het hoofdpodium.

Gedurende de middag zijn er tal van andere activiteiten te volgen naast de uitgebreide beurs waarop de ruim 50 exposanten zijn vertegenwoordigd. In speciale treinwagons vinden interactieve sessies plaats waar iedereen zich voortdurend bij kan aansluiten. Deze sessies worden verzorgd door experts rondom de Special Topics Security, Mobile, Social en Analytics. Bezoekers worden hierin uitgedaagd om mee te doen en krijgen concrete handvatten mee naar huis! Op een tweetal plaatsen vinden er ook presentaties plaats die verzorgd worden door de exposanten. De invulling van deze sessies zijn zeer afwisselend van aard maar kleinschalig van opzet.

De zogenaamde Zandstraalcabine is dusdanig innovatief ingericht dat de bezoeker verleid wordt om hier zeker een kijkje te nemen. In deze speciaal ingerichte ruimte zijn de ‘Wall of Innovations’ en de ‘Keten in Beeld’ gevestigd. Middels videobeelden worden de meest aansprekende vernieuwingen en innovaties uit de branche getoond op de ‘Wall of Innovations’. Daarnaast wordt in een interactieve opzet de ‘Keten in Beeld’ getoond. Hierin is te zien wie er met wie koppelt en hoe de keten zich in zijn geheel verhoudt tot elkaar.

Rond de klok van 16 uur zal Erik Friedeberg het officiële programma afsluiten middels een slotpleidooi. Hij zal stilstaan bij de innovatiekracht die de accountancy heeft, of juist niet. Hij opent zelf kort na afloop van de Expo een eigen adviesorganisatie die inzet op de veranderende rol van de intermediair met optimale inzet van ICT.

Kijk voor meer informatie over het programma, sprekers, exposanten en aanmelden even op de website. Met de exclusieve kortingscode acuity_037763 ontvang je 100% korting op je entreekaart van € 100. U kunt zich hieronder direct inschrijven voor de expo met onze kortingscode.

 

Factsheet MUSNieuws